Blessures, verzekering en contributie

Handbal is leuk, maar het is belangrijk om te weten dat dit op eigen risico is. Als jij tijdens een training of wedstrijd een blessure krijgt, moet je je eigen verzekering aanspreken voor de kosten die zijn ontstaan door jouw blessure. Als deze kosten niet worden vergoed door je eigen verzekering kun je proberen de verzekering van het NHV aan te spreken. Informatie en formulieren kun je vinden op de website van het NHV: Verzekeringsinfo NHV

Blessures en zwangerschap

Blessureleed is voor elke sporter vervelend. Naast dat je beperkt wordt in je sportieve activiteiten op korte termijn, kun je bij een langdurige blessure ook geen gebruik maken van de faciliteiten waar je wel contributie voor betaald.

Daarom hebben we een afspraak binnen Handbalvereniging Autoservice Haarle. Ben je langer dan een half jaar geblesseerd dan wordt de contributie na melding stopgezet. Het is dan wel van belang dat dit aan de penningmeester gemeld wordt via de teambegeleider of teambegeleidster. Zo houden we met elkaar zicht op de voortgang van de revalidatie en weten we ook wat er met jou persoonlijk aan de hand is.