Aan- en afmelden

Aanmelden

Aanmelden kan gedurende het hele jaar. Je vult hiervoor een aanmeldingsformulier in die je samen met een pasfoto inlevert bij Jeanette Kemper. De contributie wordt pro rata berekend.

Afmelden

Wil je je afmelden, doe dit dan altijd vóór 15 februari. Anders word je voor het volgende seizoen ingedeeld en ben je ook die contributie verschuldigd. Of je nu speelt of niet.

Je kunt je afmelden door een mail te sturen naar jeannette.k@live.nl. Meld je ook even af bij je train(st)er en/of begeleid(st)er.

Wijzigingen

Geef adreswijzigingen, nieuwe telefoonnummers of emailadressen tijdig door aan Jeannette Kemper, cc aan het secretariaat.

Contributie

Seizoen 2022-2023
Leeftijdklasse Categorie Contributie
Team Midweek Recreanten € 168,00
Senioren (19jr. en ouder) Dames € 269,00
Jeugd 17 t/m 18 jaar A € 186,00
Jeugd 15 t/m 16 jaar B € 160,00
Jeugd 13 t/m 14 jaar C € 140,00
Jeugd 11 t/m 12 jaar D € 118,00
Jeugd 9 t/m 10 jaar E €  96,00
Jeugd 7 t/m 8 jaar F €  77,00
Kabouters (6jr. en jonger) H €  57,00

Vervoer naar uitwedstrijden

Toerbeurt

We verwachten van ouders dat ze de kinderen naar de uitwedstrijden vervoeren. De teamleiding maakt hiervoor een lijst waarop de ouders bij toerbeurt ingedeeld staan. Bij verhindering dienen ouders onderling te ruilen; het is dus niet de bedoeling dat de leiding dit regelt.

Veiligheid kinderen

Veilig vervoer van kinderen is erg belangrijk. Daarom is verplicht gesteld dat kinderen alleen in auto’s worden vervoerd met autogordels voor- en achterin. Het aantal kinderen dat in een auto mag worden vervoerd is dus afhankelijk van het aantal beschikbare autogordels. Indien een kind op de passagiersstoel voorin in de auto plaatsneemt en het is jonger dan 12 jaar en/of kleiner dan 1,50 meter, maak dan gebruik van een stoelverhoger of autostoeltje.

Inzittendenverzekering

De vereniging gaat ervan uit dat de ouders die op verzoek kinderen naar wedstrijden vervoeren een inzittendenverzekering hebben afgesloten.

Blessures vs verzekering en contributie

Verzekering

Handbal is leuk, maar het is belangrijk om te weten dat je op eigen risico sport. Als jij tijdens een training of wedstrijd een blessure krijgt, moet je je eigen verzekering aanspreken voor de kosten die zijn ontstaan door jouw blessure. Als deze kosten niet worden vergoed door je eigen verzekering, informeer dan eens naar de mogelijkheden van de verzekering van het NHV.

Contributie

Blessureleed is voor elke sporter vervelend. Naast dat je beperkt wordt in je sportieve activiteiten op de korte termijn, kun je bij een langdurige blessure ook geen gebruik maken van de faciliteiten waar je wel contributie voor betaald. Daarom hebben de volgende afspraak binnen de vereniging: ben je langer dan een half jaar geblesseerd, dan wordt de contributie na melding stopgezet. Het is dan wel van belang dat dit aan Jeannette Kemper én de penningmeester gemeld wordt via de train(st)er of teambegeleid(st)er. Zo houden we met elkaar zicht op de voortgang van de revalidatie én weten we ook wat er met jou persoonlijk aan de hand is.