Wij zoeken jou!

Wil jij graag je (maatschappelijke) stage lopen bij HV Haarle? Of wil je alvast oefenen voor je stage op de middelbare school? Dat kan!

Binnen de vereniging hebben we verschillende stagemogelijkheden. Bekijk de onderstaande vacatures om te bepalen welke opdrachten bij jou passen. Bij iedere vacature staat het geschatte aantal uren die je hieraan kunt besteden. Je kunt alle uren invullen door bijvoorbeeld trainingen te geven maar je kan ook verschillende opdrachten doen.

Functie/activiteit Uren Omschrijving
Jeugdscheidsrechter 1 uur p/wedstrijd Heb je de scheidsrechterscursus gevolgd en kun jij een wedstrijd leiden? Je mag alleen of samen met een vriend(in) een jeugdwedstrijd fluiten.
Training geven 1,5 uur p/w Altijd al trainer willen zijn? Dit is je kans! Help de jeugdtrainers en leer zo de kinderen hoe ze (nog) beter kunnen handballen.
Samenstellen van het programmablad 10-20 uur Voor de thuiswedstrijden van Dames 1 stel je het programmablad samen. Denk dan aan voorstellen pupil van de week, standen, teamopstelling etc.
Activiteitenorganisatie 8-10 uur Kun jij goed organiseren? Dan is deze opdracht echt iets voor jou. Organiseer zelf een leuke activiteit voor de jeugd of help de Activiteitencommissie bij hun activiteiten zoals de slotdag, chocoladeletter-actie etc.
Verslag schrijven 2-10 uur Schuilt er een schrijver in jou? Schrijf dan een leuk wedstrijdverslag, interview een speelster van Dames 1 of lever een andere bijdrage voor de website of Facebook.
Eigen idee n.b.t. Heb je zelf een leuk idee voor een activiteit binnen de vereniging, dan mag dat natuurlijk ook. Nieuwe idee├źn zijn altijd welkom!!!

Meer weten?

Binnen onze vereniging is de Jeugdcommissie het aanspreekpunt voor de (maatschappelijke) stage. Je kunt contact opnemen via email: jeugdcommissie.hvhaarle@gmail.com

Samen zoeken we dan naar een leuke opdracht en dan kan jouw stage beginnen!